Bramborové placky s trhaným vepřovým masem, salátem z červeného zelí a zakysanou smetanou

Počet porcí:
Ingredience
Vepřová plec 1200 g
Chef Club Pivní marináda 120 ml
Červené zelí hlávkové 800 g
Cibule 200 g
Cukr 50 g
Sůl 15 g
Olej rostlinný 80 ml
Ocet 60 ml
Vitana Bramborové těsto 800 g
Zakysaná smetana 300 g
Agrimex Česnek celý mražený 20 g
Sůl 5 g
Postup
  1. Vepřovou plec zavakuujeme spolu s marinádou a připravujeme přes noc při 85°C. Hotové maso roztrháme pomocí vidliček do vzniklé šťávy
  2. Zelí nakrájíme, nasolíme a necháme alespoň hodinu "vypotit", potom dochutíme ostatními ingrediencemi
  3. Bramborové těsto připravíme dle návodu, vyválíme z něj placky o průměru cca 12 cm a tloušťce 3 mm, ty pak smažíme na sádle
  4. Zakysanou smetanu dochutíme solí a česnekem. Hotové placky plníme trhaným masem a zelím, navrch přidáme smetanu

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Cena za porci: 20,35 Kč. Tento pokrm nejlépe vynikne s nádobím značky bonbistro.

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/bramborove-placky-s-trhanym-veprovym-masem-salatem-z-cerveneho-zeli-a-zakysanou-smetanou/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz