Bretaňská polévka s treskou a křupavým luštěninovým krutonem

Postup

Nakrájíme cibuli a orestujeme s rajčatovým protlakem na oleji, přidáme předvařený hrách a nakrájenou tresku. Přidáme zeleninový vývar a zalijeme 2,5 l vody. Dle potřeby dosolíme a provaříme přibližně 15 minut. 

Mraženou zeleninu zregenerujeme v konvektomatu po dobu 5 minut na 80°. Rozmraženou bretaňskou zeleninu přidáme do polévky a společně provaříme. Doba varu by však neměla přesáhnout více jak 5 minut, abychom zachovali výživové hodnoty.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Chuť polévky můžeme zvýraznit přidáním bylinek jako je oregano nebo tymián.

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/bretanska-polevka-s-treskou-a-krupavym-lusteninovym-krutonem/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz