Ragú z kuřecích prsíček v koření sedmi bylin a zeleninový bulgur

Počet porcí:
Ingredience
Kuřecí prsa 1500 kg
Chef Club Kuřecí tekutý fond 2 dl
Brokolice 500 g
Mrkev 500 g
Máslo 200 g
Vitana Kuře 7 bylin 8 g
Vitana Bulgur 800 g
Sůl (dle chuti)
Postup
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky a ochutíme je směsí Kuře sedmi bylin. Zprudka orestujeme, přidáme kuřecí šťávu připravenou z kuřecího fondu a necháme mírně provařit. Na oleji opečeme najemno nakrájenou mrkev a brokolici, přidáme uvařený bulgur, ochutíme solí a vmícháme pro zjemnění máslo.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře
Bulgur můžeme vařit buď ve vodě nebo v zeleninovém vývaru Vitana.
Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/ragu-z-kurecich-prsicek-v-koreni-sedmi-bylin-a-zeleninovy-bulgur/

Použité produkty

Související recepty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz