Salát z rýžových nudlí s masem a špenátem

Počet porcí:
Ingredience
Vitana Rýžové nudle 200 g
Agrimex Mrkev sloupek - mražená 125 g
Dione Brokolice růžičky mražená 125 g
Vepřová panenka 250 g
Chef Club Sójová omáčka - fermentovaná 30 ml
Chef Club Teriyaki - omáčka a marináda 30 ml
Dione Špenát řezaný porce mražený 250 g
Salátový mix listy 250 g
Sůl 3 g
Vitana Pepř černý mletý 3 g
Sezam bílý 30 g
Rybí omáčka 80 ml
Limeta 3 ks
Ostatní Česnek drcený mražený 10 g
Cukr třtinový 40 g
Postup
  1. Špenát si vyndáme z mrazáku a necháme ho povolit. Rýžové nudle si uvaříme podle návodu na obalu
  2. Nudličky mrkve spolu s brokolicí orestujeme na pánvi na lžičce přepuštěného másla. Zeleninu si přendáme do misky a necháme vychladnout
  3. Na lžičku přepuštěného másla si dáme povolený špenát a restujeme ho tak dlouho, dokud z něj nedostaneme přebytečnou vodu. Nakonec ho osolíme a opepříme podle chuti
  4. Vepřovou panenku si očistíme a nakrájíme na nudličky nebo kostičky. Naložíme ji do sójové omáčky a okořeníme kajenským pepřem. Na pánvi si rozehřejeme přepuštěné máslo a maso na něm zprudka opečeme
  5. Vychlazený špenát promícháme s mixem salátů
  6. V mističce si smícháme všechny suroviny na zálivku
  7. Do misky dáme uvařené rýžové nudle, na ně dáme salát se špenátem a zalijeme rovnoměrně zálivkou. Přidáme mrkev s brokolicí, vepřovou panenku a vše posypeme bílým sezamem

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/salat-z-ryzovych-nudli-s-masem-a-spenatem/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz