Steak z hovězí roštěné s pečeným bramborem a restovanými hříbky, rajčatová omáčka

Počet porcí:
Ingredience
Hovězí roštěná 1500 g
Chef Club Steak /bez soli/ 2 g
Chef Club Himalájská sůl 2 g
Brambory grenaille 1000 g
Hříbky 400 g
Karotka 250 g
Fenykl 150 g
Chef Club Extra panenský olivový olej BIO 100 ml
Hovězí vývar 100 ml
Chef Club Sugo pomodoro 100 g
Šalotka 100 g
Česnek 80 g
Vitana Pepř černý mletý 1 g
Cukr 1 g
Postup
  1. Maso očistíme, osolíme a nakořeníme. Zavakuujeme do pytlíků.
  2. Takto připravené porce dáme na 15 minut do vody v sousvie při teplotě 75 st. C.
  3. Maso těsně před servisem krátce opečeme, nabarvíme na pánvi.
  4. Omyté a osušené brambory upečeme položené na soli v troubě doměkka.
  5. Šalotku s česnekem necháme zesládnout na olivovém oleji. Přidáme tomatové sugo, krátce zabubláme a pak rozmixujeme.
  6. Několik malých houbiček orestujeme a necháme chvilku ve vlastní šťávě změknout. 

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/steak-z-hovezi-rostene-s-pecenym-bramborem-a-restovanymi-hribky-rajcatova-omacka/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz