Těstovinová rýže s hráškem a karotkou, chedarová omáčka

Ingredience
Vitana Těstovinová rýže 1500 g
Mrkev 400 g
Hrášek (mražený) 300 g
Sýr chedar 400 g
Chef Club Crème Excellent 4 dl
Chef Club Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace 2 dl
Vitana Petrželová nať 20 g
Rukola 30 g
Špenát listový 20 g
Sůl (dle chuti)
Postup
Těstovinovou rýži uvaříme do měkka v osolené vodě. Na oleji osmahneme karotku a hrášek. Můžeme použít čerstvou zeleninu nebo mraženou. Přidáme rýži a vše společně zarestujeme, nakonec přidáme nasekanou plocholistou petržel. Rukolu a špenát rozmixujeme v oleji a dochutíme solí. Pokrm můžeme vylepšit rukolovým olejem. Chedar rozvaříme ve smetaně, rozmixujeme, aby omáčka byla hladká a necháme cca 10 minut provařit. Před výdejem vložíme do omáčky nudličky chedaru a pokrm dozdobíme rukolovým olejem.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře
Použijte hrášek ze sterilovaného sortimentu Vitana.
Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/testovinova-ryze-s-hraskem-a-karotkou-chedarova-omacka/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz