Těstoviny s rajčatovou omáčkou a červenou čočkou

Ingredience
Vitana Špagety (Spaghetti) 800 g
Chef Club Koncentrovaný rajčatový protlak 350 g
Agrimex Svíčková směs mražená 150 g
Natur Předvařená čočka 3 kg 100 g
Natur Beluga 3 kg 200 g
Vitana Kurkuma 2 g
OTMA Jemný kečup 100 g
Cibule 100 g
Česnek 10 g
Sůl 20 g
Oregano 1 g
Sýr 150 g
Postup

Špagety uvaříme dle návodu na obalu.

Černou čočku belugu uvaříme v samostatné GN dle návodu v mírně osolené vodě cca 15 minut. Scedíme a uvařenou čočku belugu propláchneme, aby neobarvila barvu pokrmu.

Mraženou zeleninu Exclusive polévkovou zregenerujeme v konvektomatu po dobu 5 minut na 80°.

Omáčka: Na oleji orestujeme cibuli, česnek a rajčatový protlak. Přidáme uvařenou čočku belugu, polévkovou zeleninu Exclusive polévkovou, kurkumu, oregano a červenou čočku. Podlijeme 0,5 l vody a provaříme. Zjemníme kečupem. Konzistence hotové omáčky by měla být jako boloňská omáčka.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Při servírování můžeme omáčku promíchat se špagetami nebo omáčku pokládat na vrch pokrmu a zasypat sýrem.  

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/testoviny-s-rajcatovou-omackou-a-cervenou-cockou/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz