Tortilla plněná kuřecími prsíčky s bazalkou a kaší z bílých fazolí

Ingredience
Chef Club Pšeničná tortilla 25 cm 10 ks
Kuřecí prsa 1200 g
Chef Club Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace 1 dl
Natur Fazole bílé 500 g
Ledový salát 200 g
Rajčata 200 g
Vitana Bazalka 5 g
Vitana Kuře 7 bylin 10 g
Bazalka (čerstvá) 20 g
Sůl (dle chuti)
Postup

Kuřecí prsíčka nakrájíme na malé nudličky, okořeníme kořenicí směsí Kuře sedmi bylin a opečeme zprudka na olivovém oleji. Fazole namočíme na dvě hodiny do studené vody, vodu slijeme a fazole zalijeme čerstvou studenou vodou a dáme je vařit. Osolíme a vaříme až se začnou rozpadat, rozvařenou kaši na závěr ochutíme sušenou bazalkou. Mezitím nakrájíme čerstvá rajčata na kostičky, ledový salát na proužky a polovinu čerstvé bazalky rozmixujeme s olivovým olejem, získáme tak bazalkové pesto, které můžeme dle chuti osolit. Všechny připravené suroviny naplníme do tortily a zabalíme. Naplněný wrap zprudka na sucho opečeme. Rozkrojíme ho na půl a podáváme. Na talíř k wrapu přidáme ještě trochu kaše z fazolí. Pokrm doplníme čerstvou bazalkou a bazalkovým pestem.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/tortilla-plnena-kurecimi-prsicky-s-bazalkou-a-kasi-z-bilych-fazoli/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz