Tortilla se zeleninou, salátem a rybími kuličkami s Belugou

Ingredience
Chef Club Pšeničná tortilla 25 cm 10 ks
Natur Červená čočka 100 g
Natur Beluga 3 kg 200 g
Vitana Tymián 1 g
Rajče 1 ks
Okurka salátová 70 g
Ledový salát 100 g
Treska 350 g
Jogurt bílý 100 g
Cukr 30 g
Olej 50 g
Vejce 1 ks
Postup

Černou čočku belugu uvaříme v samostatné GN dle návodu v mírně osolené vodě cca 20 minut. Scedíme a uvařenou čočku belugu a propláchneme.

Tresku pomeleme, přidáme k ní rozmixovanou červenou čočku, uvařenou a scezenou čočku belugu, vajíčko a sůl. Ze směsi připravíme kuličky, které připravíme v konvektomatu na pečícím papíru vymaštěném olejem. Pečeme na 160° asi 6 minut dle velikosti kuliček.

Ledový salát nakrájíme, přidáme nakrájená rajčata a salátovou okurku. Jogurt lehce osladíme a přidáme tymián a promícháme se salátem.

Tortilly na sucho opečeme a zabalíme se zeleninovým salátkem a kuličkami.  

Servírovat můžeme jako zabalenou tortillu nebo jako salát s kuličkami a tortillu jen přeložit.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Můžeme přidat krájenou zeleninu navíc nebo zasypat sýrem.  

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/tortilla-se-zeleninou-salatem-a-rybimi-kulickami-s-belugou/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz