Uzené kuřecí stehno, špenát s modrým sýrem, bramborové noky

Kategorie: Drůbež, Masová jídla
Počet porcí:
Ingredience
Kuřecí uzená stehna 10 ks
Dione Špenát listový mražený 1800 g
Agrimex Cibule kostka - mražená 100 g
Vitana Drůbeží šťáva 50 g
Vitana Gnocchi ambient 2 kg
Chef Club Crème Excellent 500 ml
Modrý sýr 100 g
Máslo 20 kg
Postup
  1. Uzená stehna ohřejeme na regeneraci v konvektomatu
  2. Bramborové noky uvaříme dle návodu, propláchneme vodou a lehce promastíme, aby se neslepily
  3. Drůbeží šťávu připravíme dle návodu
  4. Na másle zpěníme cibulku, zalijeme smetanou, přidáme nastrouhaný modrý sýr, zavaříme, přidáme vymačkaný špenát, dochutíme a svaříme do krémové konzistence
  5. Na talíř dáme špenát, šťávu, noky a navrch položíme uzené stehno

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře
Gnocchi můžeme před podáváním opéci na pánvičce dozlatova. Listový špenát lze nahradit sekaným špenátem nebo špenátovým protlakem.
Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/uzene-kureci-stehno-spenat-s-modrym-syrem-bramborove-noky/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz