Burger s vepřovým bůčkem a marinovanou zeleninou

Počet porcí:
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Mrkev 500 g
Koriandr 10 g
Polníček 100 g
Červená cibule 150 g
Bulka na burgery 10 ks
Chef Club Balsamikový ocet bílý 15 g
Chef Club Teriyaki - omáčka a marináda 50 g
Chef Club BBQ omáčka 50 g
Sůl a pepř
Postup

Bůček osolíme a opepříme a pečeme zakrytý 2,5 hodiny na 140 stupňů. Poté odkryjeme a dopečeme 15 minut na 180 stupňů. Po vychladnutí ho nakrájíme na tenké plátky a před servírováním plátky opečeme.

Mrkev nastrouháme na tenké plátky, smícháme s polníčkem a natenko nakrájenou červenou cibulí. Dochutíme solí, vinným octem a cukrem.

BBQ a Teriyaki omáčky smícháme dohromady a potřeme tím opečené bulky. Bulky naplníme všemi připravenými komponenty a koriandrem.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.cz/sk/burger-s-veprovym-buckem-a-marinovanou-zeleninou/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz