Fish burger z tresky tmavé

Ingredience
Bulka 10 ks
Olej 350 g
Jogurt bílý 250 g
Salát 100 g
Chef Club BBQ Sweet and Mild 200 kg
Vitana Okurky sterilované 7-9 cm 50 g
Natur Předvařený hrách 3 kg 300 g
Ostatní Treska obecná filet /Špilar/ mražená 800 g
Vitana Na ryby /snížený obsah soli/ 1 g
Vitana Bramborový škrob 100 g
Kypřící prášek 1 ks
Vejce 1 ks
Sůl 1 g
Rajče 1 ks
Chef Club Pečicí papír 1 ks
Postup

Tresku nakrájíme na jednotlivé porce a ochutíme kořením na ryby Vitana.

Připravíme si těstíčko, ve kterém budeme rybu obalovat. Červenou čočku v suchém stavu rozmixujeme, spojíme s bramborovým škrobem, kypřícím práškem a vajíčkem. Zalijeme vodou. Těstíčko by mělo být hustější konzistence.

Tresku potřeme olejem a poté ji obalíme v těstíčku a vložíme na plechy vyložené pečícím papírem potřené olejem. Pečeme v rozehřátém konvektomatu na 185° cca 6-8min do zlatova.

Spodní část hamburgerové bulky pomažeme lehce osoleným bílým jogurtem. Poté klademe salát, upečenou tresku, rajče a okurku. Nakonec přikládáme vrchní část bulky, kterou zespod pomažeme nepikantní BBQ omáčkou pro děti Sweet and Mild.

Doporučujeme naskládat si zeleninu po porcích a vše si připravit před výdejem.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Namísto pečení je možné tresku i usmažit. Hamburgerovou bulku můžeme zaměnit za tortillu.

Sdílej
https://www.orklafs.cz/sk/fish-burger-z-tresky-tmave/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz