Krém z červené čočky

Ingredience
Natur Červená čočka 200 g
Chef Club Crème Excellent 100 g
Agrimex Svíčková směs mražená 250 g
Vitana Slepičí vývar 50 g
Voda 2 l
Cibule 100 g
Olej 80 g
Sůl 2 g
Pepř
Postup

Mraženou zeleninu zregenerujeme v konvektomatu po dobu 5 minut na 80°. Poté zeleninu orestujeme na oleji společně s nakrájenou cibulí.

Zalijeme 2,5 l vody se slepičím vývarem a povaříme zhruba 15 minut. Podle chuti přidáme sůl, pepř a červenou čočku, provaříme asi 10 minut. Poté následně vše rozmixujeme a zjemníme delikátním Crème Excellent.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Do polévky můžeme použít jako zavářku opečenou tarhoňu nebo předvařený hrách. Polévku je možné dohustit bramborovým škrobem. 

Sdílej
https://www.orklafs.cz/sk/krem-z-cervene-cocky/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz