Kuřecí prsa s paprikovou omáčkou, opečenými paprikami a zeleninovým bulgurem (Společnost pro výživu)

Ingredience
Kuřecí prsa 800 g
Červená paprika 1000 g
Chef Club Crème Excellent 200 ml
Vitana Bulgur 800 g
Máslo 100 g
Vitana Paprika uzená 2 g
Vitana Paprika lahůdková mletá 3 g
Jarní cibulka 200 g
Řapíkatý celer 200 g
Cibule 200 g
Sůl 20 g

Postup
Osolená kuřecí prsa zprudka opečeme na oleji. Vložíme je do trouby dopéct při 70°C na 40 minut. Po vyjmutí z trouby prsa hned podáváme. Papriky nakrájíme na malé kousky a opečeme je s cibulkou do měkka. Zhruba ve 2/3 opékání přidáme uzenou a lahůdkovou papriku. Papriky zalijeme smetanou a rozvaříme je. Rozmixujeme je a procedíme ji. Přidáme máslo a vytvoříme hladkou omáčku. Bulgur uvaříme do měkka a přidáme najemno nakrájený řapíkatý celer a jarní cibulku. Vše opečeme a přidáme máslo. Zbytek paprik nakrájíme na větší kousky a opečeme je zprudka na oleji. Jimi pokrm při výdeji doplníme.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.cz/sk/kureci-prsa-s-paprikovou-omackou-opecenymi-paprikami-a-zeleninovym-bulgurem-spolecnost-pro-vyzivu/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz