Tmavá treska se šunkou, sýrem a brokolicí, ragú z bílých fazolí s rajčaty

Počet porcí:
Ingredience
Treska filet 1500 g
Dušená šunka 200 g
Sýr gouda 200 g
Brokolice 200 g
Natur Fazole bílé 500 g
Máslo 100 g
Mini rajčata 200 g
Rukola 50 g
Chef Club Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace 1 dl
Vitana Česnek sušený mletý 3 g
Vitana Oregano 4 g
Plocholistá petržel 10 g
Sůl (dle chuti)
Postup
Tresku nakrájíme na porce a zprudka ji opečeme. Následně na ni poklademe najemno pokrájenou šunku, sýr a brokolici. Vše krátce zapečeme v troubě. Bílé fazole rozvaříme (namočili jsme si je před vařením alespoň na dvě hodiny) a přidáme k nim opečená minirajčátka, ochutíme směs oreganem a sušeným česnekem. Vše důkladně promícháme. Rukolu rozmixujeme s olejem a vzniklým olejem dozdobíme pokrm na talíři, můžeme také posypat nasekanou čerstvou plochou petrželí.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře
Použijte některou z mražených ryb Vitana, třeba tmavou tresku se šunkou, sýrem a brokolicí.
Sdílej
https://www.orklafs.cz/sk/tmava-treska-se-sunkou-syrem-a-brokolici-ragu-z-bilych-fazoli-s-rajcaty/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz