Treska Cordon bleu s bramborovým krémem, restovaná karotka

Kategorie: Masová jídla, Ryby
Počet porcí:
Ingredience
Vitana Treska Cordon Bleu 135 g 10 ks
Brambory 1800 g
Chef Club Crème Excellent 3 dl
Máslo 100 g
Mrkev 300 g
Brambory mini 20 g
Olej na smažení
Chef Club Extra panenský olivový olej BIO 1 dl
Plocholistá petržel 20 g
Mléko 3 dl
Sůl (dle chuti)
Postup
Tresku usmažíme do zlatova. Před výdejem ji překrojíme, aby byla vidět mozaika náplně. Brambory uvaříme do měkka v mléce a ve smetaně, rozmixujeme na krém a přidáme pro zjemnění máslo, dosolíme dle chuti. Do krému přidáme najemno nasekanou petržel. Na másle si opečeme jemně karotku nakrájenou na kostičky a mini brambory. Doplníme jimi pokrm na talíři.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.cz/sk/treska-cordon-bleu-s-bramborovym-kremem-restovana-karotka/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz