Treska v křupavém těstíčku s hráškovým purée, opečený mladý hrášek

Počet porcí:
Ingredience
Mladý čerstvý hrášek 150 g
Máslo 200 g
Cibule 100 g
Olej na smažení 2 l
Sůl (dle chuti)
Postup
Tresku v křupavém těstíčku dopečte v konvektomatu nebo troubě, případně ve fritéze. Hrášek opečeme na cibulce a rozmixujeme je do pyré, ale opatrně tak, aby v pyré zůstaly kousky hrášku. Ochuťte pyré pouze solí a máslem, aby bylo jemné a zachovalo si lahodnou chuť zeleného hrášku. Několik zrnek hrášku opečte na oleji nebo másle a dozdobte jimi hotový pokrm na talíři.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře
Hráčkové pyré lze zaměnit např. za bulgur (Vitana) se zeleninou. Vyzkoušejte k hráškovému pyré i naše další mražené ryby Vitana, třeba tresku Cordon Bleu .
Sdílej
https://www.orklafs.cz/sk/treska-v-krupavem-testicku-s-hraskovym-puree-opeceny-mlady-hrasek/

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz